Free link exchange

Wednesday, 6 July 2011

komputer rosak....

huh rosak lagi...desktop memang cenggitu ke asyik rosak jekkkk,,ataupun byk tangan sgt\

Saturday, 2 July 2011

BABY HAIRBAND, AKA INNER HAIRBAND



SEMUA DESIGN KAT ATAS HARGA RM 8 JE TAU ,,HARGA PROMOSI NIE

berikan semangat..



Hari nie ,,keja yea ,,dah lama dah tak rasa keja 7 hari seminggu nie,,,,,,,bangun intan bangun keja tau,,tengok semua orang tido lagi,,,,,huuuu...huuuu sedeynyer ...nie lah besday girl yg kena kije 7 hari seminggu nie lah besday girl yg kena kije seminggu di hari jadinya...eh girl lagi ke,,,ahaks perasan laks kan ,,biasa nyer hujung minggu wat benda nie...minggu nie production tak jalanlah kan,,,huuuuu...hu...camner customer dah tanya huaaaaaa..huaaaaaa sabar yea akakkk intan...ok tak hairband nie,,,,baby leh pakai,,,akakk pun boleh pakai kat inner syria ,,,kalau berminat akakkk intan terima jek nak tempah..dah nak raya nie boleh request warna tau,,,nak ke  nakk ke tempahlah di FB akakk  Felt Ilham Intan 
pst nak kena off line dah nie tak mandi lagi nak kije,,bye bye .

penatnyer...

assalamulaikum w.bt
baru bertatih dalam bidang handmade nie ,,minat sesangat ,mungkin banyak yang belum mengenali akakk in ,,kan ,,suka buat kraf,,walau tak berapa pandai sebenarnya bab-menjahit,,tapi akan ku usahakan sehingga berjaya yea,,,,camner nak berjaya,,,buat saja walaupun kekadang banyak halangan,,ye lah kekadang suatu masa tersangatlah laris tapi ada halangan untuk teruskan jualan,,kekadang tak berapa nak jalan,,tapi laluan senang laks..mesti jadi,,mesti berjaya chaiyok ,,chaiyok akakk in.he..he...leh tak motivate diri sendiri camni....ha....ha...