Free link exchange

Friday, 25 November 2011

form order

<!-- Begin Response-O-Matic Form -->
<!-- DO NOT EDIT YOUR FORM HERE, PLEASE LOG IN AND EDIT AT RESPONSE-O-MATIC.COM -->
<form enctype="multipart/form-data" method="post" action="http://www.response-o-matic.com/mail.php" accept-charset="UTF-8">
    <div>
        <input type="hidden" name="acctid" id="acctid" value="jvgyrwlbp1t23y4q" />
        <input type="hidden" name="formid" id="formid" value="1023789" />
        <input type="hidden" name="required_vars" id="required_vars" value="name,email" />
    </div>
    <table cellspacing="5" cellpadding="5" border="0">
        <tr>
            <td valign="top">
                <strong>Name:</strong>
            </td>
            <td valign="top">
                <input type="text" name="name" id="name" size="40" value="" />
               
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td valign="top">
                <strong>Email Address:</strong>
            </td>
            <td valign="top">
                <input type="text" name="email" id="email" size="40" value="" />
               
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td colspan="2" align="center">
                <input type="submit" value=" Submit Form " />
            </td>
        </tr>
    </table>
</form>
<br><center><font face="Arial, Helvetica" size="1"><b>
This <a href="http://www.response-o-matic.com">HTML form</a> was created by Freedback.
</b></font></center>
<!-- End Response-O-Matic Form -->

Thursday, 3 November 2011

Keychain

nie keychain.....antara perkara yg mesti dibuat..tiap minggu....hiiik..hikkk...FII bagi option nak pakai die cut nyer alphabet mika tamau..nak yg pakai FII nye BIG HAND gakkk,,,haaa haaaa

Tuesday, 25 October 2011

die cut felt-

rm3.50 10 pcs

hasil kerja yang sempat diupload.....

salam ,semua,,dah lama sangat tak upload kat sini..:-
antara sebab-sebabnye ......

1.)tak pandai menulis

2) kononnye busy la tu...ahaks...
3) tengok jela hasil kerja yang tak seberapa nie



Saturday, 27 August 2011

roses

antara roses tempahan yg sempat di snap

Tote Bag Denim

lama dah tak update kan dah bersawang,,la nie dah siapkan tempahan raya,,sementera menunggu lebaran terbuat la pulak tote bag nie...berminat pm saya di facebook ya..tq

Wednesday, 6 July 2011

komputer rosak....

huh rosak lagi...desktop memang cenggitu ke asyik rosak jekkkk,,ataupun byk tangan sgt\

Saturday, 2 July 2011

BABY HAIRBAND, AKA INNER HAIRBAND



SEMUA DESIGN KAT ATAS HARGA RM 8 JE TAU ,,HARGA PROMOSI NIE

berikan semangat..



Hari nie ,,keja yea ,,dah lama dah tak rasa keja 7 hari seminggu nie,,,,,,,bangun intan bangun keja tau,,tengok semua orang tido lagi,,,,,huuuu...huuuu sedeynyer ...nie lah besday girl yg kena kije 7 hari seminggu nie lah besday girl yg kena kije seminggu di hari jadinya...eh girl lagi ke,,,ahaks perasan laks kan ,,biasa nyer hujung minggu wat benda nie...minggu nie production tak jalanlah kan,,,huuuuu...hu...camner customer dah tanya huaaaaaa..huaaaaaa sabar yea akakkk intan...ok tak hairband nie,,,,baby leh pakai,,,akakk pun boleh pakai kat inner syria ,,,kalau berminat akakkk intan terima jek nak tempah..dah nak raya nie boleh request warna tau,,,nak ke  nakk ke tempahlah di FB akakk  Felt Ilham Intan 
pst nak kena off line dah nie tak mandi lagi nak kije,,bye bye .

penatnyer...

assalamulaikum w.bt
baru bertatih dalam bidang handmade nie ,,minat sesangat ,mungkin banyak yang belum mengenali akakk in ,,kan ,,suka buat kraf,,walau tak berapa pandai sebenarnya bab-menjahit,,tapi akan ku usahakan sehingga berjaya yea,,,,camner nak berjaya,,,buat saja walaupun kekadang banyak halangan,,ye lah kekadang suatu masa tersangatlah laris tapi ada halangan untuk teruskan jualan,,kekadang tak berapa nak jalan,,tapi laluan senang laks..mesti jadi,,mesti berjaya chaiyok ,,chaiyok akakk in.he..he...leh tak motivate diri sendiri camni....ha....ha...

Thursday, 30 June 2011

Thursday, 23 June 2011

Felt rosesBrooch

roses brooch

poppy flower

felt Hairband

BLUE AND PURPLE ROSES..

PEACH AND ORANGE

SWEET SUNFLOWER